- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasOyama
őstag
válasz
wassermann #9225 üzenetére
Elnézést, már közben rájöttem én is, hogy nem ide való.
Végig gondoltam, kell 4 giga ram, kb. 5 megabit feltöltési sebesség, és min intel i5 - ös proci, hogy valós időben tudja konvertálni a képet.
-
Watt25
veterán
válasz
wassermann #9225 üzenetére
Mivel a HDMI-n tömörítetlenül megy az anyag, ezért az, hogy be kell tömöríteni, nem sokat ront rajta. (Persze kérdés, hogy a kamera hogy tolja ki magából az adatot, de sokat nem ronthat rajta.)
Illetve ugye a kérdés, hogy az adott gép milyen minőségben tudja real-time betömöríteni, illetve valószínűleg a nagyobb probléma tényleg a feltöltés lesz. Kíváncsi vagyok, hogy MasOyama végiggondolta-e mindezt? (Szerintem elvileg be lehet tömöríteni egy HD anyagot mondjuk 512kbps-be is, csak akkor ugye már felmerül a kérdés, hogy minek HD?Meg hát két stream esetén ez már 1Mbit-es feltöltési sávszélességet kíván és még mindig pocsék lesz a minősége. De legalább is nem olyan jó, mint amilyenre számít szerintem.) De tényleg engem is érdekelnének a részletek, hogy mi célból és milyen háttérrel gondolta megoldani, esetleg eredményre is kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest