- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Murphistic #9159 üzenetére
Az ebay-ről rendelt dvb-c tuner, ami tökéletes Digikábelre: [link]
Egy gond van vele, elfogyott. Amikor vettem, akkor még volt belőle. Nemsokára szerintem lesz még belőle az ukrán srácnak. Már régóta figyeltem, két hétig van, aztán egy hétig nincs, majd két hétig ismét van, majd egy hétig nincs... A szállítási idő kb. másfél hét, de ez nem az eladón múlik, mert ő a megrendelés után másnap már postára is adta. Vámot és egyéb költségeket nem kellett fizetnem. Sajnos 12$ a postaköltség, ami nem olcsó, de gondolom ez az Укрпошта (ukrán posta) ára miatt van.
Aki nem használt korábban digitális tunert, annak gondja lehet, mivel mindent a netről kell összevadászni: driver-eket, dvb progikat. Mivel a dvb progikban nincs benne a digi frekvenciakiosztása, így azt is össze kell vadászni és el kell készíteni a dvb progikhoz szükséges ini file-okat. Szóval minden infót úgy kell összevadászni, de cserébe olcsón kap az ember dvb-c tunert, ami stabil és megbízható.
Az lenne a jó, ha tbs terékeknek lenne viszonteladója Magyarországon, így forgalmazná ezt a dvb-c tunert is.
-
karpatia30
csendes tag
válasz
Murphistic #9159 üzenetére
köszönöm! Nekem is gyanús volt a dolog,ezért is kérdeztem inkább
A magyar nyelv szépségei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen SSD-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Külföldi SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G4/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/AMD1GB)
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest