- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #8913 üzenetére
Én ezekből a következő dolgokat vonom le:
1. Megfizethető és gyakorlatilag kivitelezhető keretek között nem lehet 100%-os védelmet kialakítani.
2. Nincsen olyan nagy esélye a közvetlen villámcsapásnak, mint ahogy én sejtettem. (Ezt abból gondolom, hogy az első pont ellenére sem hallom nap mint nap, hogy az embereknek tönkremennek a dolgaik.)
Próbáltam közben olvasgatni, és a legtöbb helyen kiemelik, hogy erősen földelni kell az árbocot, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mégis tegyem a villámhárítóra az antennát.A másik téma ami gondolom még fontos lehet, az erősítés. Ahogy említettem, két emeletet le kell kábeleznem majd, tehát biztos kell erősítő. Találtam egy ilyet. Ez elég szimpi olyan szempontból, hogy nem kell neki külön betáp. Jól értem a leírtak alapján, hogy a legtöbb tévé már kiadja a működéséhez szükséges 5V-ot az antennabemenetén? Ez nem egy olyan extra dolog már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest