Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajVarazó
csendes tag
válasz
csendes #7950 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Szobaantenna van (DVB-T-s), közvetenül megy a készülékbe, majd a TV-be. Mivel az analóg adás továbbra is tökéletes minőség, így gondolom digitálisan is jónak kéne lennie. Mindenesetre a vezetékeket cseréltem, változás nincs. Antennát is próbáltam áthelyezni, de csak rosszabb máshol a minőség.
Kihúzás, teljes resetelés nem okozott változást.
Gondolom a hiba biztos megállapítására kéne egy másik készülék, vagy egy másik antenna, dehát ez teljesen esélytelen.
Csak azt nem értem, hogyha az USB-s próbáig minden rendben volt, utána miért tünt el örökre a jel... Mégha a kezdetektől gyenge lett volna a jel, akkor érteném, hogy kevés, de így... Pedig 1 órán keresztül tökéletes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem lesz iPhone 19
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő