Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Smart Cutter for DV and DVB - nehany hete probalkoztam vele, de nem tunt fel hogy ne ott vagna ahol kell... inkabb az volt a gond vele hogy az eredmenyt nem minden jatszotta le pontosan, volt olyan progi ahol a vagas korul akadozott a kep, mas meg hibatlanul lejatszotta. Nem kellett semmit trukkozni vele, csak kijeloltem a vagopontokat aztan elinditottam a processzt. De a VideoReDo ilyen szempontbol sokkal jobb munkat vegez, azert is hasznalom mostanaban azt.
Mkvmerge nem muxolta helyesen az anyagot (igen, en is 50fps-el probaltam), egy 2:12 hosszu video+hangbol 2:10 hosszut csinal es elcsuszik a hang. GDSMux normalisan megcsinalja, de azt az mkv-t megint csak nem jatsza le minden hibatlanul. Szoval inkabb marad a cucc m2ts-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest