- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
zhagyma #6021 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Régebbi, 4.3.1-essel próbáltam, ahol a "nyújtás" gomb semmit sem csinált (m1;m2 hd jó volt alapból), bétát most meg már nem lehet letölteni, linkre pedig már annyi használhatatlan szoftvert vettem.....fél 13.3"-os képernyőn pedig nem leányálom a tv-zés
Mediaportál esetében is a kicsi kép volt a gondom, ahogy a legtöbb szoftvernél (Érdekes, a WMC esetén minden fullscreen-re nyújtható, többféleképpen is) Erőforrás gondom nincs az aláírásban szereplő konfiggal, 1600 Mhz-en megy hdtv-vel, 30% cpu és 50% szabad ram mellett, PIP-nél megy fel 2400-2530 Mhz-re.
Linuxtv-t próbáltam, igaz pár hónapja, utánanézek az új kernel modulnak. -
azbest
félisten
válasz
zhagyma #6021 üzenetére
AF9015 támogatást megerősítem, próbáltam (ubuntu 10.04 alá tettem fel forrásból a v4l-dvb csomagot). Ki kellene deríteni azt, hogy milyen tunert tartalmaz a tunered, nekem az olcsó kínai dongle egy újabb, még nem támogatott tunerrel van szerelve, de találtam hozzá patch-et:
http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.8309~threadid.644198A srác magyar, aki leírta
VaZso
Linux és Win alá is tudom ajánlani a vlc playert
Néhány hasznos link:
linux alá példa konfig fájlok:
http://sala.melda.info/linux/dvb_t/index.htmlA hu-Budapest tartalma értelemszerűen átírható más adótorony frekvenciájára, ha arra lenne szükség. A channels.conf windows alatti vlc-hez is jó, a playlistben mutatja az összes adót, úgy még az euronews hangja is stimmel. Lehet, hogy ott is elég egy az aktuális csatornalistából csak a frekvenciákat átírni, ha más adótoronyról veszitek.
Itt a jelenlegi szegedi/szentesi lista: [link]Debian/ubuntu rendszerre az 1.1-es (legfrisebb) vlc telepítése:
http://linuxers.org/howto/how-install-vlc-11-ubuntu-1004-lucid-lynx
Ez értelmesebben megy nálam, mint a csomagból felrakott 1.0.6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest