Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

válasz nrc #5128 üzenetére

Ha a SmartDVB-re gondolsz, mikor írod, hogy nem tudod hogy működik win7 alatt, akkor azt kell mondanom, hogy win7 64bit, megfelelő kodek ugye, mert anélkül nincs kép és semmi baja az ég világon. Akár "a" akár béta, final, nekem tök jól működik. Elvétve fagy ki csatornaváltáskor.

• kezdő

senior tag

válasz nrc #5128 üzenetére

Köszi a tippeket.
    SmartDVB-t egy ideig pihentetem, majd kiforrja magát. Amúgy az ajánlott codecet tettem fel.
    Akkor marad a többi program próbálgatása.
    Tudom, hogy pl. a Tesco-s antenna is potom pénzért van, de még annyit se szeretnék költeni.
    Ugyanis nagyon ritkán nézünk TV-t, konkrétan F1 és Született feleségek miatt van.
    A jel minőségével tényleg lehet valami, de tegnap végignéztem a TV2-n a House-t (jajj de fura volt szinkronnal), a barátnőm pedig a Született feleségeket. Egyszer akadt be a kép kb. 1ms-re, ezt leszámítva tökéletes volt, szóval annyira nem lehet rossz a helyzet. Amúgy is egy kis 15' laptopon használjuk (albérletben) szóval jó lesz így minden, plusz beruházások nélkül. :D
    Mondjuk amint beindul Gerecséről a szórás, tuti veszek antennát otthonra. :)

Amúgy itt Veszprémben kifejezetten szerencsésnek érzem magam. A kis szoftveres gondokat leszámítva úgy működik ez az egész digitális tévézés ahogy én és sokan mások elképzelik.
    Bedugom az USB-s tunert a gépbe, felrakom az ablakpárkányra a parányi antennát és már működik is.
    Kár, hogy ez nem így van mindenhol. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés