- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4402 üzenetére
Hogy lehet előhozni azt a szöveget, ami csatorna váltáskor jelentkezik ?
Bocsi, közben meglett a "fekete ablak" is. Ez a dvb viewer osd-je. tv adás nézése közben az Enter lenyomására jön elő, majd erre is ugrik vissza. Ha a tv közben ESC gombot nyomsz, akkor oldalra bejön az osd menü, egy csomó funkcióval, köztük grafikus epg ablakkal is, nem azzal a win95-öt idéző fehér epg megoldással
Ráadásul ez is skinnelhető.
Tehát az ESC után előjövő Timeline és a Whats now? kimondottan jó funkciók. Ez a progi sokkal többet tud, mint amennyit elsőre mutat magából(A jobb klikk - Options-Input-ban tudsz megadni mindenhez egyedi billentyűt is. Én levettem Hide All-al mindent a látómezőből, így csak a tv képe látszik, és jobb egérgombra jönnek elő a menü funkciók, így teljesen jó munka közben is, nem zavarnak a keretek.)
-
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4402 üzenetére
Hogy lehet ki ill. bekapcsolni a vga dekodolást , VGA Támogatja ?
Jobb klikk a tv adás képére, view - filters - az aktuális video kodek. itt tudsz állítgatni (csak azoknál, amelyek ezt támogatják. pl. a cyberlink hd264 (pdvd9) itt kínálja fel a dxva ill soft rendert). Ugyanitt a DVB Source-t kiválasztva rögtön az első sorban írja ki, hogy az adott csatornát mekkora bitrátával sugározzák, ezt érdekes figyelgetni néha.
Emellett az Options - DirectX - Video renderer lenyíló menüben a VMR9 vagy az EVR (experimental) legyen kiválasztva.Hogy lehet sorbarendezni az adókat, hogy gombokkal lehessen választani ?
A channel list-ben a talált csatornákra jobb klikkel add hozzá a Kedvencekhez. Ezt követően tudsz nekik sorszámot adni, és ha a csatorna itt megadott számát lenyomod a billentyűzeten, akkor átvált rá. Jobb klikkre a Favourites-ből ugyanilyen gyorsan át tudsz váltani a kívánt csatira.Hogy lehet előhozni azt a szöveget, ami csatorna váltáskor jelentkezik ?
A fekete ablakra gondolsz? Erre még én sem jöttem rá, de ha gyorsan ráklikkelsz a fekete EPG sávra, akkor bejön teljes képernyőn további szolgáltatásokkal. MyEPG a neve, de egyelőre többet én sem tudok. Viszont a dvb viewer bővíthető pluginekkel, így gondolom egy még ennél is szebb és jobb EPG is rákerülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest