- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
csendes #4377 üzenetére
" "Sajnos linux alatt az analóg szekció még néma nálam"
Mennie kellene. A firmware-t letöltötted?"Nem töltöttem le a firmware -t.
A gentoo ugyan behúzott és inicializált a dmesg szerint egy a kernelben lévő firmware -t a kártyához, de lehet, hogy ez csak a dvb szekcióhoz kell.
A linuxtv.org -on a wiki szerint is gondok vannak vele, de lehet, hogy azóta megoldható már a probléma.Mindenesetre köszi a tippet, a választ, megpróbálom a gyártó által kínált firmware -t.
Sajnos szülségem lesz az analóg részére is linux alatt. A közelgő N2 levétel miatt a skystar2 kártyámat hamarost fel kell, hogy váltsa a most óraként működő dilis beltéri egységem. A MinDigTV kínálata meg még szűkös.
Én az XP analóg tévénéző programkínálataival nagyon elégedetlen vagyok. A kártyához kapott Arcsoft totalmedia -val meg főképp. Amiért pedig fizettem. Szinte semmi lényegeset, még a minimálisan elvárható fényerőt, kontrasztot sem lehet vele beállítani.
A többi windózeres tévé néző program meg mind fizetős, vagy feltörendő.
Szerintem analóg tv nézésre a minőséget tekintve a linuxos tvtime magasan leköröz minden windózos programot. felvételi képeségekben meg az xdtv teszi ugyanezt. És nem is fizetősek, vagy warezesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest