- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
zhagyma #4219 üzenetére
Szia Zhagyma!
A netboard.hu/sat -on és is tag vagyok, ott is láttam már a neved. UHU alá én adaptáltam a VDR -t, a "skystar2 linuxszal" topicban taglaltam a folyamatát.
Azért nem ez a legrosszabb vételi hely Budapesten, mert lenn a Bécsi úton itt Üröm fele , meg szemben a Csúcshegy északkelet oldalában is biztosan rosszabb, mint nálam. Én a völgy felett mintegy 50 m-es magasságban lakom. A Kevélyek csoportjáról rálátni szép időben a Széchenyi hegyre, tőlem meg a Kevélyekre.
Ha eláll a hó és megenyhül..
Megpróbálom majd a Nagykevélyre forgatni az antennát, hátha a reflektált hullámok vételével eredményt tudok elérni, de ahhoz át kell vinni az antennát a ház túloldalára, vagy magasabb árbócra kell szerelni. Elég nagy az előre-hátra viszonya ennek a TRIAX -nak, szerintem nem reménytelen a helyzet teljesen.A másik ötletem, hogy kölcsönkérek egy működő USB tunert, hátha az USB busz kevésbé zabálja el a tuner jelét, mint a PCI busz. Csak kéne adat a különféle USB tunerek érzékenységéről.
A Leadtek Dongle Gold -ra gondoltam, mert az ráadásul teljesen linux kompatibilis is, ára sem húzós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged