Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Ha nem akarsz sokat "tökölni", hallgass bzoley-ra és daa-raa-ra. Ha mégis "tökölni" akarsz: oprendszerhez driver keresés, ingyenes progi telepítés / kipróbálás / törlés, kodek vadászat, stb. akkor vedd a legolcsóbbat.

Angliában van DVB-T2 tesztadás. Vevő nem nagyon, mivel ez év márciusban még csak demózták az első DVB-T2 demodulátor chipeket. Az EU a DVB-T2 / MPEG4-t favorizálja. Mire ebből a tesztből és ajánlásból általánosan elterjedt rendszer lesz kb. 2020-at fogunk írni. Addíg meg DVB-T / MPEG2/4 pátosítás marad a földfelszíni sugárzásban, amire bármelyik DVB-T vevő ugyanúgy megfelel.
-
Daffni2
addikt
tudni kell rólam pinnaclepárti vagyok
daa-raa mester meg nem

Nekem már volt Pinnacle tunerem,majd hallgattam a tapasztaltabbakra,és beruháztam egy Leadtek hybrid tunerre, hát ég és föld a külömbség a vételi tulajdonságait és a képminőségét tekintve.
A szoftverről ne is beszéljek mert összehasonlítani sem lehet a PVR2-t a Pinnacle szoftverével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann