- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy "part_wish" vajon kicsoda? Valami AH-s ember? Mert, hogy olyan klasszul lehurrogott engem, mikor mondtam, hogy elsősorban az AH akadályozza a DVB-T terjedését...
(na meg mindenki más is)
Az AH meg egyszerűen hülye is. Miért nem csinálják meg a DVB-H helyett a fizetős DVB-T-t? Részben ingyenes, nagyobbrészt fizetős csatikkal. Már létezik olyan technológia, amivel mobilon is nézhető a DVB-T (az más dolog, hogy kapni még nem lehet)... Magyarán tök fölösleges a mobiloknak külön rendszert kiépíteni...
-
Capella
senior tag
Hát igen.
Azért van néhány érdekes eleme. Egyik, hogy nemrég fentebb kicsit alábecsültem - persze szándékosan- a dekóderes pártpolitikai adók előfizetőinek számát. Nem tizen, hanem háromszázan vannak.
Továbbá a cikk szerint nem a MIG-es hókuszpókusz, vagy hasonló, hanem a totál felesleges DVB-H erőltetése miatt van gyatra, tetőantennára kihegyezett vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest