Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
asadasad22
üzenetére
Szia, hírtv/atv kódolva van, csak előfizetői kártyával, hozzá használható beltérivel megy. A kártyát szerintem még nem is árulják.
-
nrc
tag
válasz
asadasad22
üzenetére
MinDig TV teszt 1-2 név normális, most (még) így hívják az m1, m2-öt.
Atv és Hírtv kódolt, ha nincs hozzá kártyád, akkor nem is lesz kép vagy hang. Az EPG viszont elvileg működik.
Nálam is eltérő antenna pozícióban tudom a legjobb minőségben venni a két frekvenciát, de ez csak néhány fokos elforgatást, illetve előre-hátra döntést jelent.
Ilyen drasztikus különbség nem jelentkezik, hogy az egyik frekvenciát csak olyan pozícióban találná meg, amiben a másikat nem képes befogni. Van olyan köztes beállítás, ahol a jelminőség nem megy 98% alá egyik csatorna esetén sem.
Hasonló jelenséggel csak analóg esetén találkoztam, ha az antenna nem megfelelően volt beállítva a vízszintes polarizációt használó sugárzáshoz.
Külön érdekes, hogy nálad az alacsonyabb frekvencián sugárzott adás tűnik a gyengébbnek.
Ha az antenna típusát leírod esetleg az is segíthet.
-
ati2
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
Olvas már vissza egy kicsit, ATV + HIRTV kódolt.
Az antennát helyét meg TSREADER-el kell kimérni, hogy hol a legerősebb a jelszint.Pontosan milyen antennád van, mert nekem a strong DVB-T kültéri egy kalap szart sem ér.
A tányéros szobaantenna meg mindent fog, max helyezgetni kell az ablakban, hogy melyik frekvencia jöjjön jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann