- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Matrox1995 #19942 üzenetére
Lentebb látod a válaszokat. Nem olcsó, de megoldható. Mondjuk én el nem adnám az Ustym 4K-t, annyira jó kezelni, de nálam kábel mellett van 3 műhold jelét is veszi (ezután nem vagyok hajlandó nem linuxos boxot venni)
De áruljátok már el, mik azok a műsorok, amik ennyire fontos archiválni? A fenti boxba nekem egy 32 Gigás microSD van, arra veszek fel ha valamit nem tudok megnézni, de ha láttam 99% törlöm is.Engima2-es boxba be a kártya és máris bármit megcsinálhatsz. (A PR-telecom-os kártyát úgy tudom nem párosítottak, volt nálam több Amiko box is, amit eredetileg a PR osztott ügyfeleknek és még benne volt a kártya.)
-
válasz
Matrox1995 #19942 üzenetére
Én is ilyet kerestem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest