Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
Nekem is ez van. Utolsó frissítéshez valami 2015-öst ír.
Amit nem értek, hogy amikor a műsorújsághoz lépek a beállításoknál, akkor etherneten keresztül valamit letölt, de hogy most az konkrétan micsoda azt nem tudom, mert UPC-nél elvileg a műsorújság is koaxon jön. Tehát valamit letölt, de nem tudom mit. Ha pedig a webes részt akarom megnyitni az rendszeresen csak egy fehér képernyő és muszáj a TV/audio gombot megnyomni, hogy ki tudjak lépni belőle.
Az a durva amúgy, hogy ez a cucc képes SMB-n keresztül lejátszani az 1080p 50 fps-es videót is, igaz, hogy szaggat, mint állat, amit viszont azért nem értek, mert a 100-as LAN-ja bőven elég lenne ahhoz is. Ominózus fájl bitrátája kb. 5.93 megabit/sec. A sebességmérője szerint meg tud minimum 60 megabit/sec-et. Akkor? Gondolom a kodek vagy a proci nem bírja. Mer az összes többi gigabit, meg hiába vinyón van, azért vinyókat is lehet 160 megabájt/sec-kel olvasni, pláne az ilyen nagy videófájlokat, szóval nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann