- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Jellemzően szinte mindegyiknek az usb kimenete csak 500mA-es, vagyis csak pendrive-ot képes meghajtani, ezért kell a külső tápos hdd, ezt amúgy a 3700-as leírásában is kiemelik már, elolvastam, de ez nem gond, amúgy is alap dolog, ha sokat vennél fel és nem csk havi egyet.
Köszi, a Forgatot majd megírom neki, hogy ott keresgéljen valamit, kérjen tanácsot.
Sajnos nincs a környékén senki, aki szétkapná a 3500-asát, mert szerintem csak valami apróbb forrasztási hiba lehet, pl. az infra vevőledé, vagy vmelyik elko kezdi megadni magát, de ez csak tipp látatlanban az alapján, amit az enyémben láttam belül.
Sajnos ennyiért ez van, nekem is azzal szórakozott régebben, hogy a rádugott hdd-t menet közben elfelejtette és újra felcsatolta... kicserélhettem volna az usb csatit, 50 huf egy ilyen, de az sem megoldás az is megadná magát hamarosan, így egy usb hosszabbító anyáját csutka kábelel forrasztottam be helyette, azt atomstabil azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest