Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
"Etalon a mai napig a Terratec megoldása."
Nem véletlen.
2014-ben, az addigi szoftverüket lecserélték a DVBViewer, leegyszerűsített változatára.
Upsz. a link lemaradt.
http://terratec.ultron.info/Receiver/DVBViewer/ -
klaczi
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.

De.....hadd zárjam rövidre, mindkét gépemben két tunert használok!
Technisat dvb-C és a sokat szidott Delock tunert.
A másik gépben, ami egy irodai öreg HP szintén egy Technisat és egy Astrometa dolgozik.
Ez a gép set-top boxként működik, egy bazi nagy, de elég régi tévé van rákötve. Nincs benne digitális tuner.
Tehát a gyári kezelőprogramokkal nem mennék semmire.
Az EPG a Digi felöl valóban problémás. Már beletörődtem. Próbáltam vacakolni a fórumon ajánlott megoldásokkal, de macerásnak tartottam és abbahagytam.
Egyszerűen újraindítom a programot és akkor egy darabig jó az EPG. Kijelölöm mit szeretnék látni az elkövetkező napokban és békén hagyom az egészet. Persze a felvételeket mindkét helyről tudom nézni.
Tehát úgy vélem, hogy mivel ilyen TV nézési szokásaim vannak a DvbViewer felel meg a legjobban.
Snassz miiiiiiiiiiii..................
Volt az analóg időkben Terretec kártyám, nagyon jó volt.
Használtam még Avermedia usb ultra dobozkát. Az még jobb volt. Később digitalizálásra használtam egy ideig, elfogytak a kazetták
Tud még Dvb-Tét, arra most nincs igény.Bozek
A transeditbe csak egy valós frekvenciát meg a salangjait kell beíni és egy tökéletes ini fájt állít elő. Valahová, már nem emlékszem, de mindig megtalálom, csak egy pipát kell rakni. -
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
A keresésre van program, ami a DVBViewer része, nem kell külön letölteni. Szerintem ez alapvetően nem probléma, mert azért a TransEdit többet tud egyszerű keresésnél, például azt is kiszűri, hogy melyik kódolt és melyik kódolatlan csatorna. És mint írtam, a beállítása se nehéz, mindössze három paraméter kell: a frekvencia alsó és felső határa, valamint a lépésköz; a moduláció és a symbolrate. Utóbbinál lehet probléma a Digi-nél, mert a közszolgálatiaknál más ez, de max. duplán néz végig minden beállított frekvenciát.
Az EPG-vel nem értem, hogy mi a problémád. Ha az a baj, hogy nem tölti be, akkor az inkább a szolgáltató hibája. Én a WebGrab++ nevű programot használom xEPG-vel, musor.tv-s ini-vel. Igaz, ez utóbbit én szerkesztgetem néha, mert más nem foglalkozik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Tud még Dvb-Tét, arra most nincs igény.
wassermann