Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Hát egy tippem maradt még. Ha egyszerre használod a tunereket, akkor próbáld meg úgy is, hogy csak az egyik van bedugva. Nálam a thinkpad dokkoló usb hubjába dugott tunerekkel voltak nagyon vad hibák. Ez it9135 chipsetes dvb-t tuner, amit példának hozok.
Némi próbálkozás, hibajelentés után kiderült, hogy nálam volt a hiba: az a hub nem tudta rendesen ellátni táppal a tunereket. Miután egy külső saját tápos aktív hub-ra dugtam, úgy már 5 tuner is működőképes lett a notimra dugva. Előtte eldobálta a tunereket, instabil volt a vétel, a dmesg is tele volt hibaüzenetekkel.
A firmware fájl is okozhat problémát. Kifogtam korábban egy olyat, amivel semmilyen hibajavítást nem végzett a tuner, így nagyon gyatra volt a vétel. Win alatt meg egész jól ment. Aztán az openelec repóból töltöttem le firmware-t és láttam, hogy ezzel egy nagyságrenddel stabilabb és csak ritkán van vételi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann