- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Akkor szerintem nincs nagy gond és működni fog az STB.
Ahhoz, amit Kernel írt én ezt tudom mondani, bár lehet, hogy hülyeség, így inkább várd meg az ő válaszát is (ez a topik leginkább az ő és azbest felségterülete, én inkább csak ilyen belekotyogó vagyok most
), nem bírtam megállni, hogy ne írjak:
DC-vezérelt AV : ha bekapcsolod az STB-t, akkor a TV automatikusan átkapcsol az STB-re, ez nem fog működni
képarányváltás: ha változik az adás képaránya 16:9 és 4:3 között, akkor nem az STB rak rá fekete keretet (16:9-es adásnál), hanem kiadja a teljes képet és "szól" a TV-nek, hogy húzza össze a megjelenített képet. Így elméletileg jobb minőség érhető el. - ez speciel ebből a topicból rémlik, de lehet, hogy rosszul
. Az STB-n viszont be lehet állítani, hogy arányhelyesen jelenjen meg az video a kimeneten, úgyhogy szerintem ez nem akkora gond
RGB-kimenet: SCART-nál lehetőség van külön is átvinni az egyes színösszetevőket. Ez megint csak jobb képminőséget eredményezhet, ha tudja a TV. Sőt, itt a topikban volt róla szó, hogy bizonyos esetekben HD videójel is átvihető SCART-on, de ez nem érint téged.
Szerkesztés: legalább le tudom ellenőrizni, hogy mennyire stimmel a válaszom Kernelével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged