- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Fentebb ahogy írtam, szenvedtem a hdmi-vel is, valószínűleg rossz volt a készülék. Ahol kipróbáltam, azt művelte, hogy először amikor rákötöttem egy antennát, és nézegettem a csatornákat, hiba nélkül ment. Kikapcsoltam, majd a következő bekapcsolás után a kép akadozott, szétesett mint amikor nincs jel, a jelerősség fel-le ugrált. Következő antennával ugyanez. 4 antennával kipróbáltam, és minddel ez volt. Első próbánál akadásmentesen ment, akármeddig, jó jelerősséggel. Kikapcsolás után már nem volt nézhető. Szerintem ez is valami hiba lehetett, mert gyenge jellel elsőre sem kellett volna mennie. Érdekes volt. Tetszett volna a kütyü, de kicsit elment a kedvem a wayteq-től, mert az olyan hozzáállást utálom amit csináltak az afd-vel, hogy nem teszik bele pont a cf verzióba, ami a régi készülékekhez való. Mennyi user megvehette, és nem lesz pénze lecserélni, ezek után nézhetik a sok adást gyászkerettel. Ezt miért nem írják rá a dobozra? Miért nincs sehol a leírásokban az AFD mibenlétére? Ez egy elég nagy parasztvakítás, hogy HDMI, FULL-HD, 5.1 meg tököm tudja mi van a dobozon, de egy egyszerű régi filmet nem lehet megnézni normálisan...
Ez gondolom nem csak a Wayteqre vonatkozik, ezért is próbálok itt a fórumon tájékozódni hogy ne fussak megint ilyenbe bele. A nagyobb tesója az egyik tévéhez jó lenne, de a kisszobában lévő tv-n csak egy antenna csati van, ahoz olyan kellene amin van rf kimenet is és tudja az AFD-t is. (a médialejátszó is fontos lenne)
Tehát a 90cx-el az a gond hogy a régi tv-re nem tudom rákötniJa, még valami: Itthon digi kábel van. Egy barátom tv-jében van vevőegység (nem tudom milyen) és a digi kábelen jönnek a magyar adók HD-ben, már amelyik tudja. Ezek a készülékek ahhoz nem jók? ( ha vége a nyárnak hazahoznám valamelyik kütyüt a nyaralóból és bekötném itthon, mert a plazmám már régebbi, dbv tuner nélküli. Persze ha a digihez ezek nem jók akkor a kérdés tárgytalan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest