- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Watt25 #12038 üzenetére
Látom kicsit belebonyolodtunk szóval még 1x:
1. csak érdeklődésképp kérdeztem a Mindig Tv-ről hogy mely set top-box/dekóder/vevőegység (min 1 hogy hívjuk szerintem ugyanaz) lenne a jó ezt tisztáztuk hogy DVB-T tunerű kell aki nem akar kódoltat, csak az ingyenest nézzni
2. Én kódoltat nézek, mint pl-ul: Discovery Channel, gondolom kódolt, vagy a fene tudja a bőség zavarában bele lehet zavarodni
3. kábeltv szolgáltatáshoz öngyilkosság venni set-top-boxot mert úgy is ugyanazok jönnek be rajta mint a saját készülékükön vagy tévedek? központilag úgy is ők irányítanak
Na akkor ez micsoda:
HD Családi
83 digitális TV csatornával ? ( Most olvasom hogy műholdas, akkor jó lenne nálam is? de akkor miért nincs a listában a település neve? vagy nem szokták felsorolni az összeset ? )Bocsi de már én is belezavarodtam picit
ja annyit hozzá tennék hogy nincs HD képességű tv-m,scartos csatlakozású van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest