Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Kernel
üzenetére
aha kicsit értem

elsőre az az:
ingyenesen fogható csatornákra melyik dekórdert ajánlanátok? illetve milyen antennát hozzá?
kódolt csatornák :
szóval azt mondod nem jön be egy kódolt csatorna sem? akkor miért árulnak kódolt csatornákhoz tunert? nem értem

kábel tv:
itt ahol én lakom nincs digi, esetleg a parabola antennás szolgáltatásukat tudnám igénybe venni az meg kérdéses hogy itt milyen, tetőre egyéb okok miatt nem akarom feltenni

remélem így már érthetőbb vagyok

Bocsi ha nem voltam érthető de annyi a választék a dekorderekből mint égen a csillag

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 1000GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi