- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
unravel #11958 üzenetére
Belenyugszom én... nem arról van szó, hogy nem.
Amúgy asszem épp AXN-t néztem és M2-t akartam rögzíteni erre rákérdezett a rögzítésre és egyből arra az adóra ugrott.Ami a kódolást illeti lehet, hogy rosszul írtam, de mpeg a rögzített adás formátuma az biztos. Amivel az a bajom, hogy nem játssza le semmi, csak maga a rögzítést is elvégző tv szoftver. Az így rögzített anyagot pedig nem tudom megvágni, mert egyik progi sem ismeri fel, max. ha átkonvertálom az mpeg-et avi-ba, az pedig jó sok idő és energia, no meg helyigény, mert ha 30 perc mpeg kb. 2 Gb, akkor ez avi-ba átkonvertálva kb. 5-6 Gb. És ezen bevallom kiakadtam, révén, hogy 40 perces filmeket meg lehet nézni mpeg 280 Mb, vagy avi 350 Mb méretben.
Szóval nincsenek nagy igényeim, csak a felvett cuccost akartam egyszerűen szimplán megvágni, mert az Arcsoft Total Media 3,5 vágó része momentán nem ér semmit, mert egyik gombja sem reagált a vágási utasításomra. A gyűjtött tapasztalat alapján pedig külső progival vágni lehetetlen, az átkonvertálás pedig elég nagy macera. Ezért akartam rákérdezni, hogy más használja ez ATM 3,5 progit, és mi a tapasztalata vele, vagy mivel lehet kiváltani...A lakhelyem nem titok Kiskunfélegyháza, de én ezzel az ajánlott progival nem boldogultam, mert nem tudtam a beállításain átverekedni magam. Lehet, hogy túl h vagyok hozzá, vagy csak türelmetlen és információhiányos...
A tapasztalataidat részben osztom, bár nekem az msi-s tv tuner csak ezzel volt képes egyből működni. Az ablak egyből felugrott, ország kiválasztás, majd keresés és lőn, megvan mind a 22 csatorna, (Szentes irányában, mert a családi csomaghoz már Kecskemét felé kellett volna irányítanom, úgy viszont nem vett semmi jelet, igaz kicsit ferdén próbálkoztam vele...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest