Hirdetés
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
DarkByte #1114 üzenetére
Köszi.
Informatikus vagy informatikával szimpatizáló közegben az általad választott megoldás tökéletes, hiszen mindenki érti a "szolgáltatás" működését és képes kezelni a szükséges programokat (tud tévézni).
Ha veszel egy "nagyit" aki a távirányítón a hangerő gombot és jó ha a csatornaváltó gombot ismeri, akkor belátható, hogy más megoldás után kell nézni. Én mindössze ezért gondolok DLNA képes TV-re és stream átvitelre. Ebben az esetben a TV "majdnem úgy funkcionál, mint egy TV". Csak a forrást kéne beállítani.
A "nagyi" az egyik véglet és modjuk a kb. 40 Mbite/sec bitrate blue-ray "élvezete" a másik véglet, amelyeket közös "infrastruktúrán" kellene kiszolgálni és persze több szobában, több TV-vel. Igazából eddig a DNLA tűnik a legjobb átviteli módnak erre a célra (az új TV-k támogatják, főleg a SAMSUNG 7,8,9 szeria, meg PHILIPS "teteje"). Viszont nem sikerült még "élő" embert találni, aki használja is. Abban reménykedtem hátha...
Egyébként különféle mux-ok adásait "szétszedni" (demultiplexing) majd összerakni (multiplexing) nem lehet túl erőforrásigényes dolog, ráadásul a "megmozgatott" adatmennyiség sem túl sok egy PC-nek, azaz "röptében" is mehetne. Lehet hogy található a neten ilyen progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest