Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Tényleg nem láttam még ilyet és tényleg pont ez a problémám, hogy ez miatt nem tudom hogyan is működnek a TV tunerek. Ezért próbálok infókat szerezni. A legjobban egy olyan DVB-C-s STB-nak örülnék amiben van, vagy betehető egy winchester. De, mivel eddig csak olyat sikerült találnom amihez usb-n lehet külső HDD-t csatlakoztatni, ami nekem nem tetszik, ezért kezdtem el érdeklődni a PC-hez csatlakoztatható tunerek után. Ha viszont úgy működik az ilyen tunerek többsége mint ez, amit egy pár perce találtam, akkor már értem a dolgot. Legalább is azt hiszem.

Ennél a tunernál ezt írják:
akár az interneten keresztül is programozható az otthoni gépünkben működő tuner, de a kikapcsolt gépet időben el is indítja, ha majd fel kell vennie a tévéből.
Már csak az ára zavar.
Tudnátok valami hasonlót ajánlani ami olcsóbb, de ilyesmi a tudása?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann