- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
wassermann #43 üzenetére
Érdekes ,hogy még kiterjesztése sincs...
Nekem viszi MPC-HC-val. [link] -
Róth
aktív tag
válasz
wassermann #37 üzenetére
"DVB-S-en már jön"
Azt elhiszem, de én a DVB-T-ről énekelek.
-
Róth
aktív tag
válasz
wassermann #32 üzenetére
Már te is kezded?
-
denes242
aktív tag
válasz
wassermann #19 üzenetére
ahhoz, hogy rogzitsd a streamet nem kell VLC.
Az a lejatszashoz (dekodolashoz) kell.
Ugyanis a tuner kartyabol (legalabbis linux alatt) egy mpeg stream jon ki, amit egy devicebol kiolvashatsz, lementhetsz, vagy filmlejatszoval lejatszhatsz.
Ebbol amugy az is latszik, hogy az mpeg4 tamogatasnak nincs koze a kartyahoz (legalabbis linux alatt), minden dvb-t/s/c kartyaval megy az mpeg4 a megfelelo lejatszo programmal (pl. mplayer).lasd meg [link]
-
bzoley
veterán
válasz
wassermann #17 üzenetére
Sokat nem nézelődtem(tudod, Leadtek-nél ilyen gond nincs
), de akad néhány.
DVBviewer+codec, vagy+ VLC Media Player, AltDVB, ProgDVB(Pro-Elecard), HTPC-seknek: új TotalMedia, új Cyberlink Power cinema, de voltak próbálkozások KMPlayer-rel is. Esetleg Blaze HDTV. -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #1 üzenetére
Nem ártott volna odaírnod a kiemelt rész után, hogy a régi tunereket nem feltétlenül kell kidobni, csak keresni kell hozzá olyan szoftvert, amivel működik.
-
atesss
addikt
válasz
wassermann #8 üzenetére
Ok persze megtaláltam rögtön, de azért köszi.
"videókártyát izzasztja meg" Ez mit jelent a gyakorlatban?
Intel GMA 950 mit szólna hozzá?
Akkor ezek szerint ki kell csomagolni? Tehát akkor vagy HD gyorsításos VGA kell hozzá, vagy Proci?
Nekem a P4 2,4Ghz-es gépben egy HD2600XT van, alapból már azon keresztül játszom le a filmeket, mert anélkül semmit se tudnék. Sajnos így se megy minden, de lehet (megint) újra kéne rakni a windows-t, mert valami codec-et felraktam és az bekavar. -
PuMbA
titán
válasz
wassermann #8 üzenetére
Videókártyának nem sok köze van hozzá,inkább a proci.
720p-s HD filmek mennek a notimon ,pedig a videókártya semmire se való. Még a GTA San Andreast se képes vinni 640x480ban lowon... -
bigdigit
addikt
válasz
wassermann #4 üzenetére
jó persze még nem maradok le.de egy ilyen eszközzel még felléphetnek anomáliák szerintem.
főleg ha megakarok győződni,hogy kezeli le az lcd tv-m az 1080i jelet.
lehet egy ilyen eszközzel nem lesz tökéletes kép...ugye lesz egy pc-lcd kapcsolat is.lehet csak a monitoron hozza az elvárásokat ecetera ecetera.....
persze ha létezne olyan,hogy először kipróbálom csak és ha nem jó vissza viszem akkor más lenne a helyzet.
a másik dolog ami eltántorít az időállósága.a földi multiplexek is hamarosan fizetősek lesznek.legalábbis a java.marad talán 1-2 ugynevezett állami csatorna ingyenes(ha marad)és kész. -
atesss
addikt
válasz
wassermann #3 üzenetére
Ez a topic se rossz ötlet, csak tényleg kicsit korábban jobb lett volna...
A gépen keresztül HDTV "varázslása" is egy alternatív ötlet, de kicsit azért körülményes.
De legalább olcsó...
Ha az MPEG4-es 1080i adást akarod nézni, akkor a gép procijának tudnia kell alapból lejátszania is az ilyen videót (adást)?
Ugyanez, ha felveszel, elvileg itt nem kódol semmit a proci, mert alapból digitális már,nem?Mod: akkor viszont ha tudsz, keress még 1-2 modellt, akár drágábbakat is.
Meg tudnál egy konkrét vásárlási, pl. árgép linket adni?Mod2: Ez tényleg olcsó, és még pofásan is néz ki !
De honnan tudod hogy tényleg tudja az MPEG4-et?
1080p-t támogat?
Állítólag az MPEG-4-hez olyan szoftver is kell...
Akkor viszont a gyengébb gépen 1080i nézése már alapból kilőve? Ha szoftveres?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest