Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Időközben sikerült nekem is beállítani mindent, végre megjött a HD is

Nagyon jó ez a Leadtek tuner, a szoftver is használható hozzá. A gyári szoft mellet még a ProgDVB-t tudom ajánlani, nagyon sok mindent tud, csak a HD verzió sajna fizetős.Az antennával vannak még gondjaim. Egyelőre csak a hozzáadott botantennát használom. Vízszintesen fogja csak az adókat és mindig rá kell állítani arra a csomagra, amit nézni akarok. Pl. nézem a sima DVB-T adókat (m1,m2,duna,duna2), ha átkapcsolok HD-ra, akkor nem fog semmit, csak ha az antennát eltekerem kicsit balra. Ebben az állásban pedig nem fogja a sima adókat.
Venni szeretnék valamilyen DVB-T antennát, csak nem tudom, hogy milyet. Az biztos, hogy erősítős kellene és nem valami túl nagy, mert erkélyre tudom csak tenni.
Nincs valami ötletetek, hogy milyet vegyek? Fontos lenne, hogy ne kelljen mindig forgatni, mint a mostani botantennát
Köszi!
Lala
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Dali Oberon vocal
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- HP 450 G10 / i5-1334U
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann