- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnBeehive
csendes tag
válasz
wassermann #1546 üzenetére
Értelek, és szívesen hegesztek antennát a tetőre, hogy légvonalban mintegy 7 km-re a budai adótól tudjam fogni az adást. Ezzel a részével nem is lenne bajom, ha nem látnám azt, hogy mobilon nézhető DVB-H az 100%-os jelet produkál ugyanott egy darab arasznyi antennával. Az nem lóg át Szlovákiába? Azt lehet ilyen erővel sugározni? Biztos én vagyok a hülye, de a józan paraszti eszem azt diktálja, itt nincs minden rendben. Mondom, ha valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy hiába ugyanaz az átviteli technológia, az adás kódolása miatt annyival erősebb a jel, akkor nem nyílna panaszra a szám...
Igaz, a sugárzott csatornák száma pedig több, mint lehangoló (bár amíg nem tudom fogni, addig meg tökmindegy, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest