- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Rájöttem egy apró turpisságra.
Nem értettem miért van az, hogy míg körülöttem mindenki panaszkodik, nálam tökéletes az adás, komolyabb antenna nélkül is.
Van egy erősítőm, de nem foglalkoztam vele, mert nem ez volt a feladata. Az analóg adásokat az erősítő segítségével fogom, de az ebbe menő kábel az ablakkal ellentétes irányba, a szoba belső sarka felé tart. Így ugyanis néhány kábeltévé csatornát is el tudok csípni vele. A DVB-T "antenna" az ablakban lóg, és a másik vége közösítve van az erősítőből kijövő kábellel. És csak akkor derült ki a dolog, amikor az ablakból becincáltam a kábelt, és ugyanúgy ment tovább a Duna HD. Amikor kihúztam az erősítőt, elment az adás.
Vagyis ablakon kihajolgatás, és tetőmászás helyett esetleg lehet próbálkozni egy erősítővel, a végén valamivel, antenna, bármi. Nálam csak pár méter coax van, de az világvevő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest