Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
USB kábellel összekötve Panasonic NV-GS17E VirtualDub 15fps-el digizik. Normális ez, vagy beállítás kérdése? Hirtelen nem találtam erre beállt.
Köszi
-
(Bundás)
addikt
válasz
undertak2r #1442 üzenetére
Codec ehhez nem kell, maximimum ha tele van hányva codec-pack-kal a géped, akkor lehetne gáz.
DV-1 vagy DV-2-es AVI-ba tolod át a filmet? Ha ekkor elindítod a nyersanyagot van-e hang? -
(Bundás)
addikt
válasz
broller #1433 üzenetére
Vajon miért nem tudod telepíteni? Tán próba napos XP használó vagy?
Szerintem ez azt javítja, ami nem megy, tehát ha nem ismerné fel a kártyádat, vagy megszakadna, már fene tudja.
Azért hátha ír valaki okosabbat, mielőtt nekiállsz reinstallálni.
Mi pénzért mentek el a memóriák? -
(Bundás)
addikt
válasz
broller #1427 üzenetére
Az eszközkezelőben nem is felkiáltójeles? Tehát a hálózati eszközök között ott van az IEEE 1394?
Hiába az SP2 nálam ha utólag raktam be a kártyát nem ismerte fel, nem is tudta telepíteni, de ha újraraktam a rendszert miközben benne volt működött.
Kábel is tuti jó? Mert ha driver kellene neki, akkor is pattogna valamit, hogy felismert egy eszköszt...
Ui: Hynix memóriád nem eladó? -
(Bundás)
addikt
Leírása sincs senkinek CCE-hez? Fukrulez-en megszünt.
-
(Bundás)
addikt
CCE-ben van valami érdemleges beállítás, amin bütykölni kéne? DV-1 AVI-t szeretnék átalakítani DVD kompatibilis MPEG2-be.
1, Deinterlacing úgye nem kell kipipálni, mivel Asztali DVD-re íródik?
2, 4:1:1 -> 4:2:2 micsoda?
3, DV1 AVI esetén hány képkocka/másodperc van?
4, Advanced-ben valami érdemleges?
Köszönöm. -
(Bundás)
addikt
válasz
Apachee #1017 üzenetére
nem akarok hülyeséget írni, de minőség szempontjából nincs különbség dv1-2 között! Emlékeim szerint dv2-ben külön fájlba megy a hang és a videó, valamint vmi windows-os ''kezelhetőségi könnyedséggel'' rendelkezik a dv2!
vagy vmi ilyesmi, de ez neked lényegtelen, dv1 és kész, úgyis átalakítod utána!
-
(Bundás)
addikt
Firewire-rel felmásoltam pár darab digikamerás házimozit. DV-1 formátumban digiztem, a nyersanyag minősége nagyon tetszik, szóval avval semmi baj, de ha átalakítom Dvd formátumba, akár nero visionnel, akár cce-vel mintha nem lenne az igazi! Ami nem tetszik, hogy nem olyan szépen fut a film mint a nyersanyag, mintha kihangyna egy pár frame-et digizés után! próbáltam 23-25-29.xx-es frame-mel is, de ugyanaz a helyzet! A kép minőségével nincs baj! Valaki, valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- R.I.P. Aláírások
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával