Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Rusy
tag
Köszönöm a tippeket, meglett a hiba. A memőria nem volt bepattintva a foglalatába rendesen.
-
wassermann
addikt
Én egy A7V880-ban szenvedtem hasonlóképp, egy Barton-magos Sempron3000+ -al, egy simán működő XP2000+ -ről történő váltás után.
Végül arra jöttem rá, hogy 10%-al több magfeszt kell állítanom a BIOS-ban
annál amit a proci kérne automatikusan magának. Így 1,75V-on picit még húzható is, de ami a lényeg, hogy nem fagyogat! -
ArGab
őstag
BIOS mikori? Memória milyen?
Én megpróbálnám feltenni a legfrissebb BIOS-t, és eután futtatni egy Memtestet. -
Rusy
tag
A hétvégén kicseréltem egy ECS KT333 alaplapban egy ideiglenesen berakott Duron 600-as procit, egy Barton 2800+ -ra. Először azonnal megfagyott a Windows XP indulása közben, majd miután levettem a hűtőt, és megigazítottam, utána egy darabig hiba nálkül ment. Azóta viszont teljesen rendszertelenül megfagy a következő hibaüzenettel: Page Fault In Non Paged Area. A proci idle 51 fokos, egy Spire Falconrock hűtővel, de terhelve sem megy 56 fölé. A gépben csak a proci változott, semi más. A Prime95 például tegnap hiba nélkül ment egy órát, viszont pl az éjjel DVD rebuilder közben fagyi volt. Újra telepítés nem volt.
Valakinek valami ötlete?
Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi