Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
faltumd96
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az új Dungeon Keeper-féle Kickstarter kezdeményezésről? Biztosan hallottatok már róla: https://wftogame.com/
-
Zó
aktív tag
Jogos, kevertem egy későbbi pályával, ahol valóban nincsen portál. Én eddig négyszer csináltam meg azt a pályát a végigjátszások folyamán (viszont az egész játék végéig csak kétszer jutottam el, most is éppen az utolsó pályákon járok), és nem találkoztam ilyen hibával, minden úgy működött, ahogyan kell.
Hát ha nem írod alá, akkor egy lépést máris tettél hogy kevesebb eséllyel jelenjen meg a játék.
Nálam jobban kevesebben örülnének egy DK3-nak, de számomra nagyon nem mindegy a végtermék minősége. Éppen ezért egyelőre nem írom rá. Nem szeretném, ha az EA meggyalázná az egyik kedvenc játékomat, ha úgy érzem, hogy méltó kezekbe kerülhet a folytatás, akkor aláírom az illetékes petíciót. Egy biztos, ha valóban megkapnánk a várva-várt méltó folytatást, a lehető leteljesebb gyűjtői kiadás megvásárlásával szavaznék utólag is.
ZordValeron: Tévedsz, az Overlordért felelős Triumph Studios egy holland központú csapat, már 1999 óta létezik, az Overlord előtt az Age of Wondersről voltak ismertek.
-
Zó
aktív tag
[OFF]Az nem hiba, csontvázakkal kell megnyerni azt a pályát emlékeim szerint, talána narrátor is mondja. Bár gondolom azóta már tovább jutottál.
Egyébként mi ez a Silver Edition? Nálam a Sold-out verzió is tökéletesen működik XP alatt, ez külföldön kapható kereskedelmi forgalomban is.[/OFF]
Nekem ugyan nagy kedvencem az első két rész, de kötve hiszem, hogy az EA szárnyai alatt születhetne egy méltó folytatás. A Bullfrog munkáját akárki nem folytathatja, így részemről inkább nem is írom alá a petíciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Creality Nebula Camera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(én még nem próbáltam)