Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Herr Vida
tag
Na, ezzel viszont teljesen egyetértek! :D Intel procihoz CSAK Inteles deszka! SiS, VIA, és társai... köszi, inkább nem. Persze ez szigorúan MAGÁNVÉLEMÉNY, ettől még bárki tarthatja jónak az egyéb chipseteket, csak nekem nem szimpi. Úgyhogy eltekinthetünk az anyázó válaszoktól... :t
Egy javítás is: Intel proci alá nForce2-es lap nem megvalósítható, tekintve hogy ismereteim szerint nForce2es chipset csak az AMD procikhoz jó.... -
Herr Vida
tag
Nem feltétlenül kötözködni szeretnék, de az az állítás, hogy ''az rd ram lassan olcsóbb mint a ddr'' a legkisebb mértékben sem állja meg a helyét. Ld. 512 MB Samsund 333 DDR cca 35-38e HUF. ugyanez RD Ramból 56-58 e HUF. A 266os DDR meg még sokkal olcsóbb, és ha figyelembe vesszük, hogy a dual lapokban közel azonos teljesítményt hoz a 266os DDR, mint a 800as RD, akkor az árkülönbség több, mint elhanyagolható (pl. egy normál, jó minőségű alaplap ára).
Ezen kívűl az új GB chipsetes deszkákon van egy tonna új motyó (Gbit LAN, USB 2.0, Agp 3.0, Firewire stb., stb.) amik nélkül persze boldogan lehet élni, de ha mindezeket fogyelmbe vesszük, akkor én más jövőt tudok elképzelni a dual-os deszkáknak, mint a valóban megbukott RD-seknek. -
Herr Vida
tag
válasz
peace&love
üzenetére
Pl. a www.tbreak.com oldalon fent van az Asus, a Gigabyte és az MSI GB chipsetes deszkájának full tesztje, érdemes elolvasni. Aztán vannak ilyenek még a http://www.ocworkbench.com/index.stm oldalon is.
ASUS P4 G8X rulez! Olyat keresek hónapok óta, de sehol... ill. ma kaptam infót, hogy elvileg 02.01-től lesz cca. 60+ ezer + ÁFA áron...
Remélem tudtam segíteni,
Üdv
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Jelszókezelők
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Iqos cigaretta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GTA: Vice City
- További aktív témák...
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest