Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nos, mint láthatod, a procifoglalathoz közeli két modul az alaplapodon egymáshoz közel van, a harmadik meg távolabb attól a kettőtől. Dual chanel akkor fog menni ha ez első kettő, egymáshoz közel állóba raksz modult. Ha mindháromba raksz, akkor az beza nem dual,egyébként meg amit a gyártó írt szinte bizonyosan egyszerű elírás. Van ilyen.
Egyébként ha kell egy kis infó az alaplapodról:
Bővebben: link
Rover: agresszív vagy... Elhiszem, hogy okosakat mondasz, engem is javítottál már ki, és tanultam is belőle, szóval ezzel nincs gond, de nem tudom miért kell mindenkit megsérteni/lealázni, aki nem mond, hát... okos dolgokat. Ha te is nyugodt vagy, vagy akár neadjisten jókedélyű, a többiek is azok lesznek és tutiszáz, hogy kellemesebb úgy fórumozni. -
Steve Jr.
tag
Szerintem (szóljatok ha tévedek) 3 lépésben.
Van ugye a 3 modul: 1, 2, és 3.
Akkor így használja őket a dualhoz:
1. lépésben: 1. és 2. dualban
2. lépésben: 2. és 3. dualban
3. lépésben: 3. és 1. dualban
Persze csak elviekben. Ha jobban belegondolok, elvileg talán valamivel gyorsabb
is lehet a sima dualnál. Viszont a késleltetés valószínüleg 100-110 ns-nál
kezdődik...
Szóljatok rám, ha tévedek!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest