- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Gondolhattam volna, de ha az ott eddig leírt harmincvalahány hozzászólás sem segített eldönteni a kérdést, akkor az itteni néhány újabb vélemény sem fog. Egyébként is az a téma kissé elment a szokásos hitvita irányába, és itt is arrafelé indul majd el, ha még néhányan hozzászólnak
.
[Szerkesztve] -
And
veterán
Azt hiszem, ez az egészen friss topik épp a témába vág:Bővebben: link, a #11-es hsz. akár összefoglaló is lehetne.
-
And
veterán
-
And
veterán
Hi! Szerintem azt nem fogod tudni külön engedélyezni, merthogy le sem lehet tiltani
. Világít az állandóan, ha kell, ha nem. Amit nf7-s lapnál engedélyezni / tiltani tudsz, az a dolby digital enkódolás, ami megszabja, hogy az spdif-en milyen jel menjen ki: sima pcm, vagy dd-out (nVidia mixer / speaker page). Ha az analóg csatornák, jelforrások a mixerben nincsenek elnémítva, és a hátlapi analóg kimeneteken van jel, akkor annak az optikai spdif-outon is ki kell jönnie, csak a formátuma kérdéses.
-
pintyesz
senior tag
-
Tuib
aktív tag
Itt valami gebasz van: optikai kábellel kell összekötnöd a műsorforrást és a dekódert, majd sima analóg RCA-val a dekódert, és az erősítő benetet. Hisz ez a lényege: a kapott DTS DD digitális jelfolyamot analóg formába dekódolja, hogy csatornánként lehessen erősíteni...
Tuib -
Ijk
nagyúr
Ha lesz geniusod akkor talán érdemes megvenni, persze ha jó áron kapod, ui. nem baj ha megkerülöd a realteket a gépben. Csak annyi a dolgod , ha meglessz, h. a genius megfelelő bemeneteire kötöd a dekóder analóg kimeneteit és kész.
Pontosan miket tud majd akkor a dekóder? Dts, DD, esetleg pro logic- bár nem annyira fontos, ha csak nem akarsz zenét v. stereo filmet 5.1-ben nézni.
Egyébként én is úgy kötöttem a gépet, h. a yamaha házimozierősítő dekóderét használom, és mit mondjak a realtekhez képest viszonyítva ég és föld.
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
Leginkább arra jó hogy kihagyja a hangkarit a hangkeltésből így talán szebb hangot kapsz!
Sztem nagyon jó dolog lehet nekem is kéne egy csak többe van majdnem mint anno a hangfalam! Igazából tudtommal tud stereo jelből 5.1-re kikeverni de sok értelme nincs!
A lényeg filmenkél talán jobban kijön.. mind stereo mind 5.1-es filmnél! Sztem vedd meg a geniussal együtt tuti jó lesz!
Üdv -
Ijk
nagyúr
A lényege, h. ami digit jel kijön hátul a lapodról (ha jól tudom optikain) azt analóggá alakítja át ami aztán mehet az erősítőbe. Szvsz akkor jó neked ha dolby digitalt is nyomja, meg ha van vmi jó erősítőd, ui. akkor nem kell a hangkeltést arra a trágya realtek chipre bíznod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest