Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz Sanya #74809 üzenetére

A telefonon futó MDS-ben nem tudok drónt hozzáadni sem, viszont most, a weben elérhető alkalmazásban ez sikerült (a telefonon is frissült). Nálam van valami kapitális gond.

Amíg alul "3 gombos" volt a teló vezérlése, addig a kék alsó sávot nem is láttam. :Y Át kellett állítani gesztusvezérlésre (amit én nem szeretek) hogy egyáltalán legyen alsó menüm az MDS-ben. Agyrém... (Vagy a Xiaomi oprendszerével ütközik valami, vagy nem tudom).

Bejelölt, de még meg nem történt repülést hogyan tudok törölni? A lakhelyemet jelöltem be próbából, egy fél óra múlvai kezdéssel - de értelemszerűen lakott területen fel sem emelném a drónt, csak most a programmal "kísérletezésként" került bele ez a meg nem történő, amúgy is szabálytalan repülő esemény. :F (Mivel itthon ülök az asztali gép előtt, így a GPS ezt jelölte be - én meg elfelejtettem átállítani valahová külterületre....)

Na most már van 6 db nulla perce, szabálytalan (lakott terület feletti) meg nem történt repülésem.... :W

Én ezt még egyszer nem leszek hajlandó használni.... :O :O :O :O

Új hozzászólás Aktív témák