Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szancsó

aktív tag

válasz twine #71786 üzenetére

"De el tudjátok nekem mondani a fizikáját, hogy mégis mi az isten haragja ez a "megbillenés" hirtelen fordulónál esetenként?"
    Ööö ... nem :) Én csak 65-75mm whoopokat és 3" + 5" gépet próbáltam: nincs sok tapasztalatom és toothpick-el egyáltalán nincs összehasonlítási alapom - a fizikáját meg pláne nem tudom :( Csak azt tudom, hogy videókban sokszor látom plusz nekem a gyári és épített 65, valamint épített 75 is viselkedett furán ilyen esetekben. De ezek am. fiam gépei, én csak kicsit szoktam garázdálkodni velük a kertben. De olyankor sem azt nézem mi nem jó, hanem az élményre figyelek.
    Építeni akartam én is egy 2.5" kis dögöt, de végül elment az ára, a meglévő alkatrészek egy részét pedig felhasználtam másra. Volt akciósan is jó kis 2S gép, de akkor nem akartam költeni, most meg 1.5x annyiba kerül, szóval ebből most nem lesz semmi. Mondjuk nem baj, mert nekünk nincs rendes méretű kert és akkora helyen kint még néha a 75mm -es cucc is sok, propvédő nélkül meg 10mp -enként szedhetném össze a gépet a susnyásból.

Más: KTI-s A1/A3 tananyag megvan valakinek esetleg? Nem tudom milyen formában van az oktatás, szóval videó/képernyőkép/akármi jöhetne.
    Vizsgám már megvan, de osztrák és gondoltam jó lenne átolvasni azért a magyar szabályozást is összeszedett formában, emberi nyelven (nem a törvényből).

• Peaceliker

addikt

1102re építenek inkább toothpick et... Vagyis abból.
    Nemrég össze raktam egy 30g os 1102 19kkv gépet 1s re... Ment meg jó, de nem az igazi. 1102 8500kv 2s az iszonyat jó, pedig vagy 40g.
    Ha 0802 akkor 25g legyen a cél... Max, de inkább annyi sem. Amúgy 0802 22kkv 1s en 23g 75mm es vázban vmi ordenáré erős :))
    De persze kint ha pici szél is van már nem a legjobb, hülye whoop váz :-)
    De ebből még össze lehetne dobni egy 75os carbon vázra egy másfél colos gépet kintre... Na majd ha vettem moblite7 et :DDD

zolikaDB

Kezdésnek tuti jó lesz az a gép? Habár anno én is 75g os 1105 el kezdtem a kisebb gépes repüléseket, jó volt az is, szó se róla. De egy 1102 könnyebb gép kezesebb

• cd334

tag

Probáld ki fordított prop forgás iránnyal. A BF-ben props out néven van a config fülön, illetve meg kell cserélni a propellereket.

Nálam is eljött a toothpick time. Én a 0802 19kkv motorjaimhoz egy uz80 1S mellett döntöttem elsőre. Ez még kicsit mini toothpick, de toothpick. Egyébként nekem a crux3 jön be, de az már 1xxx motorméret. Valszeg majd rápróbálok valamikor a cruxra is.

@Szancsó kültéren nagyon szeretem a 85mm gépeimet kis helyen is nagy móka, tök jó velük bujkálni, kedvenceim az elhagyatott játszóterek, parkok. Nem is nagyon vágyom nagyobbra. Egy kertben is bárhol lehet vele mókázni. Van egy normál 3" gépem is, de az már nem ide való(az már tud menni nem kevéssel), szinte soha nem használom, mert annak már hely kell és arra, amerre én repülök ez nincs meg, mert az időmbe nem fér bele hogy kimenjek ilyen helyekre. (Már többször el akartam adni, mert csak a port fogja, de mivel ez az első saját építésem, kicsit kötődöm hozzá).

• vandor01

senior tag

nalam ezt vagyis hasonlot a szenkefes gepek csinaljak minden meretben a 3 collos is kepes ra ha "berantok" neki akkor kepes eldobni magat..... de probalom kerulni a szitut szepn iven fordulva mind ket sticket "esszel" es 1x re hasznalva.... de sajna van mikor olyan a szitu hogy cibalni kell a sticket :DDD

a kefeseken is meg mindig lehet faragni hiaba 3-4 eves konfig....
    jott faja ujfajta 75mm-es prop azert jo mert csak 0,5g ellenbe a masikkal ami 0,85g

Új hozzászólás Aktív témák