- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
zspalfi #70962 üzenetére
Tudtommal még nem jöttek ki a magyar részletes szabályozások, a KTI -nél már nem lehet regisztrálni a tanfolyamra: így szerintem max. az tudna adni valamit iránymutatásként, akinek sikerült az elején feliratkozni rá és kimentette valahogy a tananyagot.
Azon kívül viszton egyelőre csak az eredeti EU-s rendeletet lehet böngészni, plusz a tervezetet.
Gép regisztrációhoz elvileg itt vannak a doksik (Drone Hungary -s videó alapján találtam), csak pl. épített gépnél kérdéses, hogy kell kitölteni úgy, hogy el is fogadják. (Próbaképp én is beküldtem valamit emailben, de 10 napja semmi válasz. Mondjuk DOE-nak is írtam előtte -lassan 2 hete-, ők se reagáltak semmit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- ASUS ROG Ally
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DJI topic
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest