- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
blackfly #70005 üzenetére
De nem tudod szabadon változtatni őket hanem előre megadott konfigok közül választhatsz.
Nekem is van .... néhány
A BF-ben lehet állítgatni de elméletileg több beállítással is működhetne de nem lehet csak a megadott konfigokat választani. Erre mondtam, hogy szabadon nem tudod állítani.
Mellesleg tök mindegy a vezetékek színe ha a beállításnál ellenőrzöd a motorok forgásirányát és ha nem megfelelő, akkor ahogy fentebb írtam felcseréled a kérdéses motor három vezetéke közül valamelyik kettőt.
Nekem van pl. olyan aminek mind a négy mocija fekete vezetékes de értelem szerűen a forgásirányt beállítottam különben nem lenne repképes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Black & Decker töltőt keresek
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest