- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #20179 üzenetére
Persze, hogy elviszi, első blikkre nem is rosszul. De azért megérzi. Több a wobble, lomhább az egész móka, nagyobbak a fordulókörök, nem ugrik úgy.
Nyilván ezt minden plusz súly esetén lehetne copy-pastelni, de hidd el, itt nem kell pengének lenni, hogy érezd a különbséget. Nem a levegőbe beszélek, tegnap teszteltünk a kölyökkel.
Mondjuk biztos, hogy nem segített a szél sem. A 250-es toy-grade multik közül csak az alient mertem elővenni, de egy felszállás után ment vissza a szatyorba. próbáltunk minit is, hátha azt nem viszi úgy a szél (H101), hát de.
Az X251-nek éppen a szél ellen segített a plusz súly (egyenesben), de a fordulókat már nem szerette igazán és durván drifelt. Mondjuk az tény, hogy jól nézett ki, de azért igyekeztem távol tartani a fáktól...P.S.: Az X1 sokkal erősebb. És alapból nehezebb is, így kevésbé veszi fel a plusz súlyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest