Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
EEdem_Dtx
csendes tag
válasz
cannabis
üzenetére
Nem az a röhej amit másoktól idéztél, hanem az a röhej amit TE írsz.

Örülj neki, h ezzel a névvel még nem vágtak ki, gondolom mi lehetett a zárt topikod témája.
Sok hozzászólást olvastam amelyek lazábban veszik a (könnyű)drogozást, de ez túltesz rajtuk. Remélem csak olvastad valahol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bally
senior tag
válasz
cannabis
üzenetére
''Az első lépcső a marihuána,onnan már csak egy lépés a heroin'' - ez szerintem is röhelyes, kb. 15-20 embert ismerek, akik próbálták, időközönkénet fogyasztottak marihuana-t, és még csak nem is nyúltak a kemény drogokhoz. Talán 5 ember kipróbálta közülük, és 1 srác (a 20-ból) él 2havonta egyszer extasy-val asszem. Szóval ezt a dolgot én sem értem, egyeltalán nem kell, hogy átszokjon az ember a kemény drogra.
Ellenben ahogy írtad a tiltásról, én tudok egy érvet, hogy miért, mert ha legális lenne, talán többen élnének vele
-
tildy
nagyúr
válasz
cannabis
üzenetére
Tudod , sokkal könnyebb a heroinra fogni, hogy az ölte meg, minthogy az ürge esetleg magába szálljon, és elgondolkozzon azon, vajona fia mi miatt nyúlt kábszerhez.
A pszichológia betegségek jelentős részénél is kimutatható, ahogy a drogfogyasztók esetében is, hogy a dolgok mögött túlképpen (az általában rossz) család áll.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)