- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Aktív témák
-
bali79
tag
Nem is értem, mi itt a baj?!
Én nem szívok és ha szívnék, akkor sem kezdenék el utána heroinozni vagy más keményet. Te sem és még sokan mások itt a fórumon. Ezekszerint ez nem probléma.
Akkor miért van mégis annyi drogos az országban? Hogy lehet az, hogy valaki nem olyan tapasztalt, bölcs és okos, mint én? Ezt nem értem, ti se? Márpedig drogosok vannak, ez biztos. Akkor itt valami gikszer lehet...
Igyekszem megérteni, amiket az életedről írtál és tényleg örülök neki, hogy mára ilyen objektíven látod és átlátod a SAJÁT helyzetedet és sikerült megoldanod a SAJÁT problémáidat. De vannak, akiknek ez nem megy, vagy azért, mert még a tiédnél is súlyosabb gondjaik vannak vagy azért, mert nincs lelkierejük hozzá. Szerintem ne rúgjunk beléjük még egyet azzal, hogy az orruk alá dugjuk a füvet...
Ez a maximum, amit így ismeretlenül értük tehetünk.
Ami a legalizációt és a büntetések enyhítését illeti. Ha valami tilos, de nem büntetik, akkor az szerinted valóban tilos? A gyógykezelést ugye te sem tartod elrettentő szankciónak.
Summa Summárum: nem csak mi boldogok és duci pirospozsgásak élünk ebben az országban!!
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest