Aktív témák

• vastüdő

csendes tag

Abban egyetértek, hogy van akit magávalrántana a dolog és vitázni nem akarok abban, hogy a fű káros-e.
    Nme vagyok se orvos se vegyész.
    Ha emlékeztek annak idején volt, hogy a cigire is azt mondták, nem káros.

Viszont amitől nem kell félniük az ellenzőknek az az, hogy magyarországon legalizálják a füvet.
    Ez nagyon jó tapasztalatgyűjtés volt a jelenlegi és az azt követő kormányoknak ami most hétvégén történt. Talán nem is volt véletlen, hogy így összeengedték a két tábort.
    Ugyan úgy megosztotta az országot ez a rendezvény mint egy éve a választások.

Legyen bármi is a következő kormányok neve, nem merik majd megteni a legalizációt.

Viszont azt is bizonyította az esemény, hogy milyen szintű a tájékoztatás ma magyarországon. Itt arra próbálok célozni, hogy nem a legalizációért mentek ki a füvesek, hanem a füvezés törvényi elbírálása miatt.

Arró viszont mint amit előző hozzászólásomban is szóltam az egész ész kérdése.
    Ma amagyarországon a másra mutogatás még mindíg nagy divat és sok csalódott szülő inkább másra mutogat minthogy beismerje szülői tévedését.
    Igaz, hogy ma magyarországon nagyon sokat kell dolgoznia egy proli családnak, hogy a kölyöknek megadhasson mindent. De ez nem mentesít az alól, hogy nevelni kell a gyereket.

Közhelyszerűen felhoznám a saját példámat.
    Anyám nappal takarított éjjel meg pékségben dolgozott, míg apám itthon döglődött a rákjával. Körülöttem /13-14 éves voltam/ jobbra balra szipuztak és valahogy nem is akartam kipróbálni a dolgot.
    Most 32 évesen ha kell persze nem rendőrségen de felvállalom azt, hogy alkalmi drogfogyasztó vagyok kb 1,5 éve. Hogy ez mit is takar? Azt, hogy ha olyanom van akkor szerzek magamnak 1gramm füvet 2500 Ft-ért. Ebből Én átlag 10-12 szál cigit tekerek magamnak amit kb 1,5-2 hónapig szívok.
    Azt tudni kell, hogy álltalában 3-4 cigit sodornak maguknak a rutinosabb füvesek.
    De nekem így a jó, így elég.
    Nme járok kocsmába mert az égetett szesztől okádnom kell, és mert 3 üveg sörtől komolyabban becsípek. Annak meg semmi értelme.

Viszont volt az életemnek 5 húzósabb éve amikor rendszeresen ittam /21-25-ig/
    és mindennapos volt az utcai verekedés. Akkoriban rendszeresen havi 50-60ezer Ft-ot hagytam a kocsmában.
    Mire volt az jó??
    Megtanultam egy életre, hogy nincs értelme.
    És ha Én nem szólok magamra, hogy elég akkor más meg pláne nem teszi.

Én most drogos vagyok.
    Alkalmi füves.
    Mert a törvény ezt mondja.
    Meg azt, hogy ez büntetendő.

Bosszant az emberek hozzáállása mert az alkohol legális, ezért amennyit csak bírunk annyit ihatunk, és ha oda kerül a sor még enyhitő körülmény is lehet az, hogy alkoholos befolyásoltságunk miatt nem voltunk beszámítható állapotban.

Ha meg ''bedrogozom'' magam a füves cigimmel akkor meg törvényszegő hitetlen kutya vagyok.

Viszont jól érzem magam így.
    mert nem lopok nem csalok, ezt meghagyom a politikusoknak/:)/ és ameddig a saját lelkiismeretem magam előtt tiszta addig nem is érdekel mások véleménye, kettős, hármas, többszörös értékrendje.
    Csak épp talán ez az ami viszont Őket zavarja.
    Legen az Ő bajuk.

Senkinek sem javaslom a fű kipróbálását és rendszeres használatát.
    Sőt!!!!!!
    Legyen mindenki törvénytisztelő és becsületes ember.

http://bigacsiga.goldengate.hu/Abban egyetértek, hogy van akit magávalrántana a dolog és vitázni nem akarok abban, hogy a fű káros-e.
    Nme vagyok se orvos se vegyész.
    Ha emlékeztek annak idején volt, hogy a cigire is azt mondták, nem káros.

Viszont amitől nem kell félniük az ellenzőknek az az, hogy magyarországon legalizálják a füvet.
    Ez nagyon jó tapasztalatgyűjtés volt a jelenlegi és az azt követő kormányoknak ami most hétvégén történt. Talán nem is volt véletlen, hogy így összeengedték a két tábort.
    Ugyan úgy megosztotta az országot ez a rendezvény mint egy éve a választások.

Legyen bármi is a következő kormányok neve, nem merik majd megteni a legalizációt.

Viszont azt is bizonyította az esemény, hogy milyen szintű a tájékoztatás ma magyarországon. Itt arra próbálok célozni, hogy nem a legalizációért mentek ki a füvesek, hanem a füvezés törvényi elbírálása miatt.

Arró viszont mint amit előző hozzászólásomban is szóltam az egész ész kérdése.
    Ma amagyarországon a másra mutogatás még mindíg nagy divat és sok csalódott szülő inkább másra mutogat minthogy beismerje szülői tévedését.
    Igaz, hogy ma magyarországon nagyon sokat kell dolgoznia egy proli családnak, hogy a kölyöknek megadhasson mindent. De ez nem mentesít az alól, hogy nevelni kell a gyereket.

Közhelyszerűen felhoznám a saját példámat.
    Anyám nappal takarított éjjel meg pékségben dolgozott, míg apám itthon döglődött a rákjával. Körülöttem /13-14 éves voltam/ jobbra balra szipuztak és valahogy nem is akartam kipróbálni a dolgot.
    Most 32 évesen ha kell persze nem rendőrségen de felvállalom azt, hogy alkalmi drogfogyasztó vagyok kb 1,5 éve. Hogy ez mit is takar? Azt, hogy ha olyanom van akkor szerzek magamnak 1gramm füvet 2500 Ft-ért. Ebből Én átlag 10-12 szál cigit tekerek magamnak amit kb 1,5-2 hónapig szívok.
    Azt tudni kell, hogy álltalában 3-4 cigit sodornak maguknak a rutinosabb füvesek.
    De nekem így a jó, így elég.
    Nme járok kocsmába mert az égetett szesztől okádnom kell, és mert 3 üveg sörtől komolyabban becsípek. Annak meg semmi értelme.

Viszont volt az életemnek 5 húzósabb éve amikor rendszeresen ittam /21-25-ig/
    és mindennapos volt az utcai verekedés. Akkoriban rendszeresen havi 50-60ezer Ft-ot hagytam a kocsmában.
    Mire volt az jó??
    Megtanultam egy életre, hogy nincs értelme.
    És ha Én nem szólok magamra, hogy elég akkor más meg pláne nem teszi.

Én most drogos vagyok.
    Alkalmi füves.
    Mert a törvény ezt mondja.
    Meg azt, hogy ez büntetendő.

Bosszant az emberek hozzáállása mert az alkohol legális, ezért amennyit csak bírunk annyit ihatunk, és ha oda kerül a sor még enyhitő körülmény is lehet az, hogy alkoholos befolyásoltságunk miatt nem voltunk beszámítható állapotban.

Ha meg ''bedrogozom'' magam a füves cigimmel akkor meg törvényszegő hitetlen kutya vagyok.

Viszont jól érzem magam így.
    mert nem lopok nem csalok, ezt meghagyom a politikusoknak/:)/ és ameddig a saját lelkiismeretem magam előtt tiszta addig nem is érdekel mások véleménye, kettős, hármas, többszörös értékrendje.
    Csak épp talán ez az ami viszont Őket zavarja.
    Legen az Ő bajuk.

Senkinek sem javaslom a fű kipróbálását és rendszeres használatát.
    Sőt!!!!!!
    Legyen mindenki törvénytisztelő és becsületes ember.

[L]http://bigacsiga.goldengate.hu/ [L]

Aktív témák