- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
nah én is kiörgettem a gammát. kicsit rövid volr de legalább élveztem nem úgy mint a mostani játékok többségét
-
trassher
addikt
nah ez az esti játék is csak arra volt jó felbasszam az agyam. épp a gate crasher nevű küldinél járok ahol 3 helyre kell a zsarukat elcsalni. 2 meg is van simán de a 3. helynél ami egy kis sikátor végén van a bamba zsaruk nem tudtak 5 alkalommal se bejönni. kiszállnak mikor 2 sec-re megakadok és az istennek se akarnak viszamászni
-
trassher
addikt
nekem szerencsére semmi gáz nem volt a telepítésnél. 6600GT-mel ami nem egy mai kártya 1280*1024/Medium/Élsimításssal meglepően jól fut. Semmi akadás, nagyon folyamatos. A hangulat nagyon ott van, tiszta Starsky és Hutch
. A rendőrség viszont nem piskóta. Ha üldözni kezdenek akkor nem az a céljuk hogy elkapjanak hanem hogy totál lezúzzanak. A sikátorokban nem olyan nehéz lerázni őket, de nyílt utcán főleg 2 vagy több rendőrautónál már elég kemény a dolog. A törés nagyon szépen ki van dolgozva, élvezet nézni csak nekem valahogy nem megy a vezetés külső nézetből, úgyhogy maradtam az NFS-es aszfalton ülős nézetnél
. Összességében nagyon pozitívan csalódtam a 3hoz képest, jó sztory, hangulat, autók. Eddig 10/10
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
remélem 3hoz képest elég sokat javítanak majd mind a grafikán mind az irányításon. a 3-ban 30 métert ha mentem aztán töröltem is le
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- GL.iNet OFF topik
- LEGO klub
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest