- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Aktív témák
-
caozu
csendes tag
válasz
Akera92 #1049 üzenetére
A 12. DVD gondolom bemutatóként lett feltéve, hogy az emberek láthassák hogyis néz majd ki egy ilyen DVD. Több nincs kiadva. Gondolom tetszőlegesen lett kiválasztva, persze ugy h nem látott részek ne legyenek rajta.
Egyébként nekem van egy olyan DVDm is ami ugyanolyan mint a többi csak azon 1-4. ig vannak a részek és DVD5. De gondolom az egész ujra lett gyártva szoval ami megfog jelenni az már az 1-6. részeket tartalmazza.
-
Dave SSJ4
csendes tag
egyáltalán nem vagy fan, mert a fan az nem az ingyencuccokra hajt, hanem tesz is valamit, hogy láthassa a kedvencét, de te nem teszel semmit, csak basztatod azt aki szeretne tenni érte, és ez nem csak rád vonatkozik!
mág mindíg itt a kérdés:
MI A LÓF*SZ KÖZÖD VAN HOZZÁ, HOGY HONNÉT SZEREZTE A SZINKRONOKAT????
a lényeg, hogy meg van neki, nem? én is szeretném tudni, kérdeztem is tőle, de ha nem mondja meg, hát nem, de nem is ez a legnagyobb gondom!Ha itt a jog, okosemberek, biztos elkezdik szinkronizálni azokat amik még nincsenek leszinkronizálva, mert a DB az nagy üzlet, ezt az Animax is megemlítette már
-
Dumet
csendes tag
Én megértem az álláspontodat, és azt kell mondanom, hogy nagyon sok mindenben igazad van. De az a baj, hogy pont a lényeget nem érted, és ez azokra is vonatkozik, akik hasonlóan ezt az álláspontot képviselik. A lényeg az, hogy NINCS MÁS MEGOLDÁS! Nem rajtatok múlik, és nem rajtunk múlik, hanem 202-őn múlik, hogy ő milyen lehetőséget ad nekünk. Ő ezt a lehetőséget adta és valószínűleg nem fog tágítani e mellől. Tehát szerintem jobban járunk, ha elfogadjuk az ajánlatát, mert ha csak a saját elveinket vesszük előtérbe, akkor elszalasztjuk a lehetőséget...
-
Szten Márs
nagyúr
Igen az anime sok mindent takar, van felnőtteknek készült anime is, ilyen olyan anime, nem csak mese-anime. Mint, ahogy az európai rajzfilmre is igaz ez. De a dragon ball azért nem képviseli az animék csúcsát és egy tipikusan gyerekeknek készített harcos-anime, nyugodtan használható rá a mese szó. Mondom ezt úgy, hogy nálam nagyobb Dragon Ball fan nem sok lehetett az országban.
-
Nezumi86
csendes tag
És ha mindenki így gondokozik, akkor ahogy Dave mondta, mindenki örökké várhat, mert nem lesz az egészből megint semmi. De, egyáltalán, ezen nem filózik egy igazi DBZ fan. Engem spec. hidegen hagy olyasvalaki, aki nem képes a DBZ-ért tenni semmit.
Össze kellene gyűjteni a fizetők neveit, és pl. minden DVD-n egy külön menüpontban feltűntetni az igazi, vagy a nicknevüket, hogy pl. "Többek közt nekik köszönhetjük".
-
TamasGSi16V
csendes tag
Kb. az a lényeg, hogy 202 (akinek megvannak a magyar szinkronok 291-ig) ki akarja adatni kis hazánkban a DBZ lemezeit, amit ő maga kreált a magyar szinkronos részekből, de ahhoz meg kell vásárolnia a jogokat, ami 30 millióba kerül. Ezért úgy döntött, hogy szavazást indít egy oldalon azért, hogy felmérje mégis mennyien adnának bele ebbe a gyűjtésbe. Ha papíron megvan a létszám, akkor elindul a gyűjtés (kb 5000 ember kellene és úgy 6ezer forint lenne az egy főre jutó adomány), és amennyiben ténylegesen megvan a teljes összeg a számláján, akkor feltölti a vágott szinkronokat egy szerverre és azokat töltheti le az az 5000 ember akik beleadtak a gyűjtésbe. Utána persze fog ez terjedni a neten ugyebár, valaki(k) rá fogják tenni a szinkronokat a dvdripes részekre és mindenki boldog, 202 pedig kiadathatja a VÁGATLAN dvd-it. De szerintem amekkora eszmei értéke van ennek az egésznek, amennyi munkát és kitartást 202 belefektetett az egészbe, szerintem ez a 6ezer ft/fős összeg nagyon korrekt.
kb ennyi..szerintem..de valaki egészítsen ki, ha netán valamit kifelejtettem
-
HellslayeR
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, Magyar
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest