- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
End-ru
aktív tag
válasz
leviske #2593 üzenetére
Kis gömbökre nem igazán hat a varázslat, ketreccel feleslegesen próbálkozol. Amúgy ma elsőre legyőztem, tegnap nem tudom mit szerencsétlenkedtem.
A vége furcsán hamar lett vége szerintem, nyissz aztán heló. Semmi záródumálgatás.
Legnagyobb okozott sebzés: 2230
(szerencsevadász)
-
End-ru
aktív tag
Hol lehet megtalálni Allister rokonát? Valahol az elf zárvány körül lehet...
-
End-ru
aktív tag
Sten személyes küldetésében a kardot állítólag Orzammarban kell keresni, de nem találom. Hol van, tudja valaki?
-
End-ru
aktív tag
A drágakövek jók valamire? Hurcibálom folyton ezeket a gyémánt, smaragd, meg nem tom még miket, de még soha nem kellettek sehova. El kell őket adni, oszt jól van?
-
End-ru
aktív tag
No befejeztem (először
)
A végén viszont egy támogató csoport hiányzott. Emberek, törpök, elfek, varázslók megvoltak, ki maradt ki?
A sárkányt a végén legyőzni tényleg nem nagy durranás (normál fokozat).
21-es szinten fejeztem be, szerintem nem rossz. Ja és kb. 45%-os lett a történet teljesítése.
A trónra végül a királynő került, nehéz döntés volt -
End-ru
aktív tag
Az elf segítséget már megszereztem, a denerimi elf zárványba nem tudok bemenni, le van húzva a roló.
Most a csapatom elhagyott, egyedül kell kerenem valami támogatókat mielőtt az országgyűlést összehívnák. Gondolom azokat a mellékküldiket, amiket nem fejeztem be, már elbuktam. -
End-ru
aktív tag
Ha az országgyűléses részt elkezdem (magamra maradok), akkor utána már mellékküldetéseket nem fogom tudni befejezni, egyenes az út a történet végéig?
Még 2 szürkén jelzett hely is van a térképen Denerimmben, ahol nem voltam+az elf zárvány, de lehet oda egyébként sem tudok bemenni, mert elf vagyok. -
End-ru
aktív tag
A HD pack második csomagját már nem tudom letölteni a rapidról (This file can only be downloaded by becoming a Premium member), esetleg máshol is fent van?
-
End-ru
aktív tag
A körmágus toronyban vannak azok a helyek, amik pirosan fénylenek a padlón és gőzölögnek, talán négy darab+ a szobrokkal is kell valamit csinálni. Ha megnézem ráznak. Mi itt a teendő? Megfelelő sorrendben kell végignézegetni őket?
-
End-ru
aktív tag
válasz
DerStauner #1151 üzenetére
Szintem 98 ezüstöd volt, és 50 bronzod. Az eladás után lett 1 aranyad és egy pár ezüstöd
-
End-ru
aktív tag
A gyógyító varázsló karakter tudja a sebeket gyógyítani. Nagyon paraktikus, nem kell folyton rohangálni táborozni
-
End-ru
aktív tag
A táborban az adományozó ládáknak van valami értelme? Mennyit érdemes erre elszórni?
-
End-ru
aktív tag
Valaki képezte magát bűvharcossá? Valahogy nem tudom mi értelme van ennek. TizenX-edik szinten a mágusok specializálódnak valamilyen varázslatra (fagyasztás, gyógyítás stb.), akkor nem fogják magukat átképezni, hogy hadakozzanak, nem?
-
End-ru
aktív tag
Hova rakja a játék a mentett állásokat? A játék mappájába, vagy esetleg a dokumentumokba?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged