Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawn
csendes tag
Lanolinos Gabi Baba krém (gusztustalan rószaszín kiszerelésben
) + pamut háztartási vatta. Legolcsóbb s legjobb. Nemcsak szép fényes lesz tőle, hanem puhítja a bőrt, és a betöréseknél nem repedezik be olyan csúnyán. (Ez utóbbi hosszabb távon fontosabb lehet, mint hogy szép fényes legyen.)
Én ezt a módszert használom az összes bakancsunknál: van közte 9 éves is, és bevált.
-
Eastman
addikt
Hi ONE-T !
Kérj Anyudtól (vagy valamelyik közelebbi hölgyismerősödtől) egy nylon harisnyát amit már nem használ, gombócot gyűrsz belőle és átpolírozod vele a Martens-ed és olyan fényes lesz tőle, hogy meg tudsz fésülködni benne. Előtte én nedves (nem vizes !!!) ruhával letisztítom, kicsit száradni hagyom, utána sima szivacsosfejű 500 forintos fekete cipőkrémmel szoktam bekenni vékonyan (nem kell, hogy follyon rajta, elég, ha a szivacson van anyag) , azt is kicsit állni hagyom, ezután jöhet a harisnyás sztori.
u.i.: Különbséget kell tenni bőr és lakkbőr között (a Martens gyárt mind a két fajtából). A sima bőrcipő beszívja a cipőápolót a fényes lakkbőr pedig sosem fogja. A polírozószer (polírpaszta) arra való, hogy ne karcolódjon meg a felület, mikor fényesíted, tehát a lakkbőrre használható (gondolj az autópolírozásra). A fenti módszer mind a kettőre jó - szerintem.
Üdv: Eastman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) + pamut háztartási vatta. Legolcsóbb s legjobb. Nemcsak szép fényes lesz tőle, hanem puhítja a bőrt, és a betöréseknél nem repedezik be olyan csúnyán. (Ez utóbbi hosszabb távon fontosabb lehet, mint hogy szép fényes legyen.)