Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Hi ONE-T !
Kérj Anyudtól (vagy valamelyik közelebbi hölgyismerősödtől) egy nylon harisnyát amit már nem használ, gombócot gyűrsz belőle és átpolírozod vele a Martens-ed és olyan fényes lesz tőle, hogy meg tudsz fésülködni benne. Előtte én nedves (nem vizes !!!) ruhával letisztítom, kicsit száradni hagyom, utána sima szivacsosfejű 500 forintos fekete cipőkrémmel szoktam bekenni vékonyan (nem kell, hogy follyon rajta, elég, ha a szivacson van anyag) , azt is kicsit állni hagyom, ezután jöhet a harisnyás sztori.
u.i.: Különbséget kell tenni bőr és lakkbőr között (a Martens gyárt mind a két fajtából). A sima bőrcipő beszívja a cipőápolót a fényes lakkbőr pedig sosem fogja. A polírozószer (polírpaszta) arra való, hogy ne karcolódjon meg a felület, mikor fényesíted, tehát a lakkbőrre használható (gondolj az autópolírozásra). A fenti módszer mind a kettőre jó - szerintem.
Üdv: Eastman
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest