Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Szerintem most a 2-1-2 a meta, meg ritkán valami roam hős. Nyilván az, hogy a prok mit jászanak arról kár beszélni, mert az nem valósítható meg a halandó emberek szintjén.
#21279Oppenheimer
ilyen munka kéne nekem is
én most kicsit off, én is nyertem javarészt, de valahogy így sincs kedvem játszani, pedig időm most volna rá. Amúgy ezen agyaltam tegnap, hogy vajon a dota 2 mennyi ideig marad fent mint game? Még egy 5-6 év vagy tovább is tudja húzni..?
Nekem fortniteozni volna kedvem, de nem bírja a gép VGA-ja, abból a kocka korszakból meg már kinőttem, hogy pénzt fordítsak a konfig fejlesztésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest