Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajna még mindig fennáll a problémám.
Kipróbáltam a cuccost sikerült is elkezdeni a telepítést, de amikor elkezdené formázni a vincsit elkezd sipolni majd egy idő után kiirja, hogy rakjam be az 1-es lemezt.
Beszereztem egy másik 6.22-es telepítőt ami már valóban csak 3 floppy-ból áll
, de ennél is ugyanez a helyzet.
Akkor mitől lehet? -
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet feltelepíteni a DOS-t?
Nekem a 6.22-es verzió van meg s ha xp alól inditom a setup.exe-t akkor azt mondja hogy nyomjak ctrl+alt+del az újraindításhoz és a telepítéshez,de ilyenkor ugye csak a feladatkezelő jön be,ha csak simán újraindítom nem történik semmi,ha ms-dos lemezről bootolok és úgy indítóm a telepítőt ugyanezt mondja bár ekkor már újraindul,de csak annyit mond, hogy vegyem ki a lemezt.
Azt tudni kell, hogy VMware-re akartam telepíteni,de elvileg annak is ugyanugy kellene működni,mint egy rendes gépnek.
Próbáltam xp futtatás alatt külön particíóra,de külön,szűz virtuális gépre is,azonban minden esetben ugyanez történt.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ennél is ugyanez a helyzet.